Lösningar

Vi hjälper dig att hålla reda på den information du har om ditt nätverk, vilket gör det lättare för dig att planera vad du ska göra nästa, lättare för dig att undvika missöden och lättare för dig att vara beredd på när olyckan inträffar.

Telekom

Smallworld Systems AS levererar kompletta lösningar för att dokumentera alla processer för att bygga och hantera ett modernt nätverk. Våra lösningar är baserade på GE Smallworlds ledande GIS-teknik, flexibla verktyg och arkitektur.

Läs mer om telekom

Försörjningstjänster

Smallworld Electric Office (EO) är den sista generationens nätverksinformationssystem från Smallworld Nordic. Det är ett internationellt standardsystem utvecklat av GE Energy, med anpassningar för den skandinaviska marknaden av det lokala utvecklingsgruppen i Oslo.

Läs mer om våra försörjningstjänster

Fjärrvärme

Vår lösning utvecklas i nära samarbete med den skandinaviska fjärrvärmeindustrin och används redan av två ledande leverantörer i Norge. Med Smallworld fjärrvärme dokumenteras hela nätverket från värmeanläggningen till konsumenten.

Läs mer om fjärrvärme

Gatlyktor / kommuner

Smallworld streetlights är ett effektivt dokumentationsverktyg för alla typer av utrustning i ett nätverk av streetlight. Nätverk och utrustning presenteras enkelt på kartan, och användbara funktioner som länk, spårning och rapportering är tillgängliga genom ett användarvänligt gränssnitt.

Läs mer om gatlyktor / kommuner